Velký problém s pingem

Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.

2 replies [Poslední]
Tazz
Obrázek uživatele Tazz
Offline
Joined: 27.07.2010

Mám problém s pingem. Na některých serverech mám průměrný ping kolem 25. Ovšem na jiných mám ping 60 a víc. Může mě někdo vysvetit proč na jednom serveru ping zcela normální zatím co na jiném serveru mám problémi že mám ping 60 a víc ?? Jde s tím něco dělat ??

MiJanS
Obrázek uživatele MiJanS
Offline
Joined: 14.08.2010

To je jednoduché záleží na tom jestli hraješ na serveru kde jsou lagy tak požádej adminy od toho serveru ať udělá něco s LAGAMA znám to

PROGRAMER
Obrázek uživatele PROGRAMER
Offline
Joined: 05.11.2010

Záleží také na tom,že když máš zapnutých dost programů tak lagů máš dost takže doporučuju hrát CS 1.6 bez otevřených aplikací.Ale už vůbec nehraj CS 1.6 když něco STAHUJEŠ to ti to zpomalí asi 6xKrát.Také zaléží jestli hraješ server kde mají velký ping jiní hráči a ty určitě mají stejnou chybu jako nahoře.Nebo když hraješ třeba na čínském serveru tak určitě to nebudeš mít nejrychlejší.Nebo poslední věc když máš počítač jeden starej krám třeba grafickou nebo paměťovou kartu uplně v Pr*eli.

Rád vám pomůžu s CS 1.6.Znám dost typů problémů jako třeba:Lagy,Bugy nebo jiné tipy a triky.Přeji příjemný pobyt na http://cs.sosgames.cz/.Rád budu i,když pomůžete vy mě:)

Přihlášení

 

Partneři


www.ceskemody.cz
© 2005 - 2011 SOSgames.cz Team. Veškeré články jsou NAŠE výtvory, nekopírujte je bez souhlasu autorů.
Odkazy: SOSgames.cz, strechy-kopecny.cz, alcado.cz
The Gray Theme © 2008 Jiří Alke