ahoj,dostala jsem ban uplne za nic,server je muj oblibeny a ban si nezaslouzim.....prosim o unban
ahoj,dostala jsem ban uplne za nic,server je muj oblibeny a ban si nezaslouzim.....prosim o unban
Čav aj ja som dostal ban na viacerých serveroch za to že som používal vh ale ja ho ani nemam tak ta prosim aby ste mi odbanovali učet?? tie servery vlastní stranka www.*******.cz .
Tak proč to píšeš sem? MYSLI!
???
CUS.Poradte mi pls. Kdyz se chci v cs 1.6 pripojit na server tak mi to pise Your.dll[cl_dlls/client.dl]differs from the servers
muj mail- ottobahnhoff@seznam.cz DIIIIIIIIIK
Counter-strike hymna: http://www.youtube.com/watch?v=dmD0Kp7j6vI
co mam urobit ked na zombie mode mi namiesto zombikoch ukazuje ERROR ako tie postavy..?=/
cc
Dobrý den potřebuji kontakt na toho kdo vytvořil ten status pro cs 1.6 děkuji za každou odpověd
Ahojte :) začínám hrávat CS,.Ale jsem bezmocnná v jedné věci..rychlo nakupování :(..kdyby měl někdo chvilku na radu pls
napiču stránka..
ahoj zalozili sme novu hernu ligu a hladame adminov ak by ste chceli kontaktujte nas :)
Jiří Alke
UnBAN ti dát nemůžeme, protože my (jakožto cs.sosgames.cz a nonsteam.cz) server nevlastníme. Musíš jít na webovky serveru a tam kontaktovat administrátory.
>>>PIŠTE DOTAZY INTELIGENTNĚ<<<
*víc informací = větší šance na pomoc*