aký príkaz do konzoly mám dať aby bola klietka napr. na surf_ski2 taká, že sa dá cez ňu prejsť keď pôjdem cez ňu. Videl som to na nejakom videu, že to dal cez new game a napisal do konzoly sv_airaccelerate 100 ale to druhé som uz nevidel pls poradte
aký príkaz do konzoly mám dať aby bola klietka napr. na surf_ski2 taká, že sa dá cez ňu prejsť keď pôjdem cez ňu. Videl som to na nejakom videu, že to dal cez new game a napisal do konzoly sv_airaccelerate 100 ale to druhé som uz nevidel pls poradte
???
CUS.Poradte mi pls. Kdyz se chci v cs 1.6 pripojit na server tak mi to pise Your.dll[cl_dlls/client.dl]differs from the servers
muj mail- ottobahnhoff@seznam.cz DIIIIIIIIIK
Counter-strike hymna: http://www.youtube.com/watch?v=dmD0Kp7j6vI
co mam urobit ked na zombie mode mi namiesto zombikoch ukazuje ERROR ako tie postavy..?=/
cc
Dobrý den potřebuji kontakt na toho kdo vytvořil ten status pro cs 1.6 děkuji za každou odpověd
Ahojte :) začínám hrávat CS,.Ale jsem bezmocnná v jedné věci..rychlo nakupování :(..kdyby měl někdo chvilku na radu pls
napiču stránka..
ahoj zalozili sme novu hernu ligu a hladame adminov ak by ste chceli kontaktujte nas :)
Jiří Alke
Poslední komentáře
4 dny 20 hod zpět
1 týden 4 dny zpět
1 týden 5 dnů zpět
2 týdny 8 hod zpět
2 týdny 5 dnů zpět
4 týdny 1 den zpět
4 týdny 3 dny zpět
4 týdny 3 dny zpět
5 týdnů 6 dnů zpět
6 týdnů 22 hod zpět