Zdarec!.) Mám problém s připojenímn na online server CSka vždycky když si roskliknu něáký server po 5 sekundách mi vyskočí chyba: Diskonnected ( přerušení ) ...nvm co s tim..PLEASE help MÉÉ:)
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
Zdarec!.) Mám problém s připojenímn na online server CSka vždycky když si roskliknu něáký server po 5 sekundách mi vyskočí chyba: Diskonnected ( přerušení ) ...nvm co s tim..PLEASE help MÉÉ:)
Čaw lidi prosim vás řekne my někdo proč se mi nejde připojit na nějakej server??...Dik
1) Máš STEAM?
2) Pokud máš non-steam, tak jakou verzi hry máš?
3) Vypisuje ti hra nějakou chybovou hlášku? Pokud jo, tak ji sem přesně opiš.
Ono se blbě radí, když někdo řekne... "Proč mi nejede auto?" ;-)
Ono se blbě radí, když někdo řekne... "Proč mi nejede auto?" ;-)
Protože se pokazilo :D
Verzi NonSteamu??Kde to je??? a jinak mi to pise Your.dll[cl_dlls\client.dll]difer the servers
Musíš snad vědět, co sis nainstaloval, ne?
Nazdar, prosim vas o radu...ked sa chcem pripojit na nejaky non.steam server tak mi to nejde a vyhodi mi chybu,
Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs from the server's.
neviem co s tym, pls poradte mi
Máš jinou verzi hry... stáhni si v_23b
Kde?
Čego, chyba v Cs 1.6 v36 NS, když aktivuju ikonu CS-NS napíše mi to: W_LodWadFile:Couldn´t load gfx.wad . Co s tim ? Dik
Přesně opiš, co ti to napíše... pak můžeme pomoct... taky by bylo dobrý vědět, jestli mas STEAM nebo NS.
Případně sem napiš i IP serveru pro ozkoušení
>>>PIŠTE DOTAZY INTELIGENTNĚ<<<
*víc informací = větší šance na pomoc*