abych vysvětlil problem. Steam mám ohledně s franejem(kristynkou) apod. sem kdysi hrával na serveru WAR a BudNET :-). Nevím estli ho máte eště v teamu. měl jsem OP XP a kvuli nizkýmu fps jsem si přeinstaloval pc na win2000 pro. problem je v tom že mi vše jede uplně krásně až na CSko :-(
V options - video - a ted nastavím opengl a jakékoliv rozlišení, dám apply a hodí mě to do winu s hláškou že pokud chcu aby se mi CS nevyplo tak mi to nastaví software mode. tak sem vyzkoušel šecky kombinace a jediné co jede je software mod. při němž je neskutečně nekvalitní grafika a fps nejde nad 5. Potřebuju vyřešit problem aby mi šlo nastavit opengl. netuším co pro to mám udělat. prosím poradte Fl@ty. Nejlepe když se mi ozvete i na icq aby byla snažší komunikace. Při dobre spolupráci bch se rád stal redaktorem protože váš web opravdu znám min. ty 2 roky. Akorát nevím co bych dělal. Jedná se oc 1,6 steam. CS hraji 4 roky ale s tímhle jsem se nesetkal.
Lidi nepotřebuji už poradit s tímdletím to už jsem vyřešil jinými ovladači ke GK.
Ale mám novej problem :-D :-D
Jede mi vše krásně, krásný steam skins....
Ale fps mi nejde nad 60. příkazy jako fps_max 100 nepomáhaj. Poradíte ?