Cau prosim nejde mi spustit cs 1.6 ... pis emi to OUt OF RANGE 25 khz
poradte diky
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
Cau prosim nejde mi spustit cs 1.6 ... pis emi to OUt OF RANGE 25 khz
poradte diky
Nejde mi hrát cs 1.6, zapnu hru normálně ,až když to naběhne do mapy tak seto sekne.Zkoušel více verzí cs1.6 ale pokaždé to samé. PROSIL BYCH PORADIT díky
Nemáš stáhnutej cheating-death? Mě to přesně takhle blbnulo s timhle antihack programem...
Mimoto se stejně nepoužívá a tímpádem je zbytečnej
Cua chci se zeptat mam nainstalovany cs 1.6 jen 3 dny a pokazdy sem se mohl pripojit na servery ae tet mi to nejde nemuzu se na ne pripojit. pise mi to retring connecting to server a dela se mi to tak 3x a pak mi to napise ze se nemuzu pripojit bo co
Skus jiné servery.
Nebo tvůj CS má špatně nastavený připojení po internetu, vybíral jsi to při instalování NS patche.
Mimochodem, máš naistalovaný NS patch ?
mně to taky nechce pustit na server... mam NS CS a patchnul jsem to v35 no a nefunguje to..nevim,cim to je:(
Tak na to je jednoduchý řešení... musíš mít patch V_23b To je používanej patch. jakákoliv jiná verze může bejt zabugovaná (chce CD-key) nebo se nespojí se serverama.
Ahoj, pošlete mi prosim nekdo odkazy na Instalaci CS 1.6 a na Patch?? Aby to fungovalo :)
Uz asi 5x jsem to zkousel, oboji jsem nainstaloval a nenajde mi to zadny server :(
ty servery si tam musíš stáhnout zkopíruješ dáš favorite add server a vložíš
-gl -w 800
a CS-ko se ti spustí s rozlišením 800x600>>> Když chceš blábolit, počítej s bolestí... <<<