Ten houf příspěvků níže vypadá hrozně. Napište své dotazy zde. Pokud budu vedět nebo moci poradit tak poradím.
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
Ten houf příspěvků níže vypadá hrozně. Napište své dotazy zde. Pokud budu vedět nebo moci poradit tak poradím.
Mašinu, nakonfigurovaný server, veřejnou IP, dle netu kvalita serveru.
zdravim nejakou dobu jsem uz mel cs ale nejak sem z toho vypadlHH-mam problem s vlozenim ip adressy vubec mi to nezobrazuje .mam patch 35 nwm
zkus do konzole napsat jen : connect 123.456.789.123:27020
Samozrejmě místo těch čísel IP adresu.
mam problem vzdy kdys se chci prihlasis na sever tak mi to pise:
your .dll dl_dlls/client.dll diffors from the sever's poraditemi stim pls
čau lidi potřebuju vědět jak vyrobit zombie mod na mim serveru server je utvořený ale nevim jak udělat zombie mod?
:)
hele jak se da vytvorit server ?
Čus chci pařit po netu ale když se chci dostat na server který jsem přidal tak mi to píše že mám jinou knihovnu cl_dlls\clien.dll než jakou používá daný server jak si ji můžu aktualizovat nebo co s tím mám dělat.
dobrý den moc vás prosím když se chci c counter trike 1.6 přihlásit na nějaký server tak mi to nejde at se pokoušim dostat na jakýkoli všude mi to píše differs from the server moc děkuju za radu :)
Zdar, už si zjistil jak na to??
Taky mě to furt trápí...
Jestli jo, dej mi vědět na mail luky57@seznam.cz, dík moc.
Jo jestly mu to někdo poradil prosím poraďte i mě .. děkuji.. můj email je : ALF996@seznam.cz
Cus, chtel bych se zeptat... chci zalozit svuj vlastni server, ale nwm, jak to udelat a co k tomu budu potrebovat... pomuzes mi? :)
-->![M]aNy!<--