kdyz dam ve favoties add server tak se mi tam nekdy neprida napr.: 88.86.113.170:27031 (czechlegions.cz public), ale treba cs. czbf.net se mi prida.
?? cim to je ??
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
kdyz dam ve favoties add server tak se mi tam nekdy neprida napr.: 88.86.113.170:27031 (czechlegions.cz public), ale treba cs. czbf.net se mi prida.
?? cim to je ??
nonsteam
Já to tu už četl dřív, ale nevedel jsem. No, ted me napadlo jestli nema ten server jinej protokol (47, 48). O protokolech vůbec nic nevim, ale zeptam se Riviery, jestli to nemůže být tím.
Večer by měl bejt online.
Ne, protokolem to nebude, ve favourites sem mel surf server pripojoval sem se ale mel stary protokol,
ale ve favourites sem ho mel .
Taky jsem měl jednu nonsteam verzi (ne verzi CS, ale spis typ CS), kde jsem měl ve FAVOURITES nějaký 3 servery a nešlo mi přidávat jiný...
Na tyhle chybky a změny je nejlepší stáhnout CSko odjinud a přeinstalovat. Je to trošku drastičtější, ale v 95% zabere. Možná promazat registry před reinstalem a mrknout na to. Každopádně nezapomeň zálohovat config.cfg
mozna blba verze nonsteamu, ale jak psal pakey, urcite zkus stahnout CSko od jinud...
A máš CS NonSteam nebo Steam ?