mam problem když chci se připojit na server tak mi to tam piše byl si odpojen ze servu duvod kickek :You are BANNED .Check your console...co to znamena ? a co mam s tim delat dekuji za odpovedi
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
mam problem když chci se připojit na server tak mi to tam piše byl si odpojen ze servu duvod kickek :You are BANNED .Check your console...co to znamena ? a co mam s tim delat dekuji za odpovedi
Znamená to, že jsi byl odpojen ze serveru, z důvody obdržení BAN-u, tedy dočasné, nebo dlouhodobé zablokování připojení na server.Dělat s tím můžeš třeba to, že si změníš IP adresu, občas to jde i tak, že vypojíš a zapojíš modem.A nebo jednodušeji, kontaktuj administrátora daného serveru a požádej ho nějakým způsobem o unban, tedy odblokování.Pořád mi tu ale schází informace, na jak dlouho ti byl BAN udělen.Pokud na krátkou dobu, týden nebo měsíc, tak neřeš, jak to obejít nebo zbavit se ho a pouč se z toho.Pokud permanentně, následuj již dané kroky.
hele kdyz mi to zapne counter a pripojuji se na server je to vklidu a najednou se vypne cely cantr nevite proc?
Je to jednoduche:si za nieco zabanovany
M4A1 je presne pre mna stvorená!