Dobrej vcera jsem hral na CS public 1 chvili me tam nadavali do hackeru atd po té me Crew zkontrolovat zjistil ze jsu STEAMER ze nic nemam . Druhy den na to mam ban za nic? Prosim o vysvetleni nebo unbann
Web je delší dobu neaktivní – je „zakonzervován“ jako archiv, přece jen jsme na něm odvedli pořádný kus práce.
Dobrej vcera jsem hral na CS public 1 chvili me tam nadavali do hackeru atd po té me Crew zkontrolovat zjistil ze jsu STEAMER ze nic nemam . Druhy den na to mam ban za nic? Prosim o vysvetleni nebo unbann
dobrý den, hrál jsem counter strike 1.6 non-steam server : netrix GP dal jsem /server /a vybral jsem si server deathrun hral jsem ho sotva 15 min a bysl jsem terorista 2x za sebou a potom byl nekdo a potom zase ja.no uz sem netel byt terorista tak jsem sel na WC a potom sem prišel a psalo mi to v tabulce máš BAN zkontroluj konzolu . a ja jsem zadne hacky/cheaty neměl. hraju jen FearPlay a oni mi dali ban =( znám admina celeho netrix GP jmenuuje se BP a on mi asi dal ban =( prosím udělejte stím něco a prosím o odpověď. děkuji
Ono si miláčku stačí přečíst můj kraťoučký příspěvek nad tím tvým... My server nemáme a BANY tudíž neřešíme. Musíš jít na web toho serveru a tam kontaktovat admina
ok sory no
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin caSso
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : _D?D/! : 3
[AMXBANS] Reason : ' wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.netrix-gp.info
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 95.170.226.227 '
[AMXBANS] ===============================================
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : You are BANNED. Che
Ja sem nemnel WH fakt ne slibuju mam repraky na max a slysim je a vidim vzdy kousek tela fakt slibuju oni tam psaly ze mam WH ale fakt nemam sem je videl jak tam jdou nebo kousek tela a potom proc mne tam jeden nemohl zabyzt protoze to neumi ja mu strilim do HS a on do nohou nebo kam ale fakt slibuju nemam WH tak prosim ADMINA,KuPeC to neumi hrat a tak si mysli ze maj vseci WH atd. a rikal sem to mam ze mam WH AB atd. ale ja bych to neumnel ani stahnout je mi 11 let prosim moc o unban zeptej se i The Real-TAGI ten vam rekne pravdu jestli sem mnel WH ale fakt slibuju CSKO je nejlepci hra kterou na compu mam a nekazil bych si hru z nejakym WH atd. prosim moc ten Kupec si vymysli protoze to neumi tak prosim moc o unban
Klidne mne muzete o testovat teda jesli to jde
JSTE SNAD VSICHNI TADY ******* CI CO???? PAKEY TU SNAD NECO PSAL.... KDYBY JSTE SI TO PRECETLI TAK BY JSTE SE NEMUSELI PTAT JAKO ******!!!!!!! a pokud si jen delate srandu tak HAHAHA
domluvil jsem
HAWK
Dokonce v tom logu, co poslal, je link kde si má stěžovat! Demence je jako vesmír... nekonečná!
hh
mimochodem, cim to je, ze kdyz nejsem prihlasen tak mas jineho avatara nez kdyz jsem prihlaseny..?
To netušim zajímaj mě screeny, protože já pořád vidim avatar "zahloubaný Pakey" :D
vypada to ze uz to zase funguje spravne...
4us hoši včšra jsem byl na serveru jmenem game-zone.sk only dust2 asi po 4 a dnekska mam ban a nevím proc ? a pritom sem byl porad poslední, ten ban mam za cheat jmenem plesniva bota muzu se zeptat co to je. Děkuji Jouda97
Tak tohle už beru jako provokaci! >:-(
da sa vobec neco robit s banom?..lebo na kazdy server ktory sa zapnem dostanem po max. 15 minutach ban:((
Určitě dá... chtělo by to zjistit, za co ho dostáváš. Možná máš lagy, vysokej ping... možností je spousta.
takze neberte to ako provokaciu ale dostal som kick kôly VIP. vyhodilo ma a pisalo ze miesto je rezervovane pre VIP ale VIP je drahe
Jako provokaci to beru... to je věc serverů. Nezájem
Dobrý deň chcel by som sa spytať ako sa da vymazať spam s c.s stale za to dostavam ban a neviem ako to vymazať chcem sa len spýtať či by ste mi nevedeli poradiť. pls
Absolutně netušim o jakym spamu bys mohl mluvit... hodil by se screen.
mam tuseni ze to bude neco jako: kdyz zmacknes nejakou klavesu, tak se do chatu vypise text obsahujic reklamu na nejaky server.... pokud ano, tak se zkus podivat do configu, tam by melo byt neco typu: bind "pismeno" "say blablabla".... jednoduse to smaz a je to
Ahoj pařmeni, mám problém, pokaždé když se přihlásím na nejakej server, píše mi to reklamu, a potam v každém dalším kole. Začalo to dělat po přidání jednoho serveru a ted za to dostavam bany, a nevim co s tim... Předem dík za odpověď
Opakuji... hodil by se screen... takhle tady můžeme přemýšlet, ale s jistotou nemůžeme poradit
Hmm takze rekl bych o asi takhle:
Nejsem si jisty jestli tady na svoji otazku dostanes odpoved, protoze jsou tu prakticky jedini dva lide, kteri jsou aktivni a davaji odpovedi na vase dotazy (ja a Packey). Ja ale nevim co s timhle delat takze jedine Packey ti muze pomoct..... Ale pokud by se to tady nevyresilo tak zkus skocit na nejake forum.... napr.: na www.gamesites.cz (omlouvam se za tu reklamu)
no a to je asi vsechno...
Áááááá! PaCkey???
Jinak, buď screen nebo server na kterym jsi to chytil... jinak ti nepomůžou nikde.
XDDDDDD
XDDDDDD
xDDDDDD
ja se snad usmeju k smrti
jzs ja sem ******, promin no xD (zni to trosku jako packal :-D)
LOL
ahojte ja si vyberam servi stadial a aki server si nieaky nev zoberiem a mi nacitava tak mi hned napise mam ban nu co to je :( stretavam sa vetcinou na kole FY SNOw tak je tam sami cheat a ak su tam admini a niekto ma cheat tak nezablokuju ich ale zablokuju toho co napise pravdu ze kto ma WH-cheat co to je za sistem dakujem za odpoved na e mail Pecanek1@pokec.sk
ahoj lidi mě dali na SoccerJam ban za nic.Dostal jsem za Wallhack nevím proč ale já se tam připojím a hned mě,to vyhodi a píše mě,to:Dostal jsi ban...Podívej se do konzole.Já se furt dívám a mám střídavě ban-wallhack.textury.reklamy atd... Nevíte proč??? odpovědí na e-mail-
zuffa.l@seznam.cz Děkuji.Mě dal ban na SoccerJam ZEBRA ONE.
Dostal jsem ban na 2 hoďky za slovo LAMA :-) je to normální asi né rád bych dostal unban protože jinde snad ani nehraju a nic jsem v pravďe podobnosti neudělal :-) díky za pochopení [eSeX] morph
Prosím, přestaň brát drogy...
Jediný, co vysvětlit můžu je, že my server nemáme... Takže to píšeš špatně, bohužel
>>>PIŠTE DOTAZY INTELIGENTNĚ<<<
*víc informací = větší šance na pomoc*